Bemiddeling tot in de puntjes

Over ons

Zetin bemiddeling heeft meer dan 20 jaar ervaring in de gezondheidzorg. De verpleegkundige basis heeft ons de ervaring gegeven waardoor wij vele contacten hebben opgebouwd.

Wat meer over ons

Zetin bemiddeling heeft als basis meer dan 20 jaar ervaring in de gezondheidzorg. Al jaren zijn wij actief binnen meerdere sectoren in de zorg. De verpleegkundige basis heeft ons de nodige ervaring gegeven waardoor wij vele contacten hebben opgebouwd.

Ons hoofddoel is het verbinden. Verbinding is namelijk een basisbehoefte voor ons als mensen. Om ergens bij te horen dat groter is dan wijzelf inspireert ons. Dat geeft ons een reden van bestaan.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon wat meer informatie over onze diensten? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Diensten

Als opdrachtgever is het fijn als u kunt kiezen welke dienst het beste bij u past.

Doelgroepen

Wij zijn al jaren actief binnen verschillende doelgroepen in de zorg.

Contact

Neem bij vragen gemakkelijk contact met ons op. We staan u graag te woord.

Onze missie

De missie van Zetin Bemiddeling is het verbinden van opdrachtgever en opdrachtnemer. We zoeken samen naar de juiste match en behalen daarin het doel. Een geslaagde verbinding met elkaar voelt voor ons namelijk fenomenaal.

Onze visie

Door de jaren heen is er veel verandert in de zorg. Wij zien bijvoorbeeld dat er vaak wisseling is van personeel binnen organisaties. Dit heeft te maken met verschillende factoren. Zetin Bemiddeling heeft de ambitie om dit ”probleem” op te lossen.

Door ons grote aanbod van gekwalificeerde zorgprofessionals kunnen wij ervoor zorgen dat openstaande diensten snel opgelost kunnen worden. Wij werken met korte lijnen waardoor wij snel en gemakkelijk aan uw persoonlijke wensen kunnen voldoen. Onze zorgprofessionals zetten een extra stap voor goede zorg.

1.

Ik zoek professionals

Zetin bemiddelt tussen zorgprofessionals (ZZP) en zorginstellingen. Wij werken met gekwalificeerde professionals die we snel kunnen plaatsen binnen uw team.

2.

Ik zoek opdrachten

Zetin is het bemiddelingsbureau dat luistert naar uw wensen. Wij beschikken over diverse opdrachten waardoor u meerdere keuzes hebt waar u ingezet kunt worden.