Bemiddeling tot in de puntjes

Onze diensten

Zetin bemiddeling geeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen onze diensten. Als opdrachtgever is het fijn als u kunt kiezen wat het beste bij u past. Bemiddeling, uitzenden en detacheren is mogelijk bij Zetin bemiddeling.

Bemiddeling

Het komt door uitval of door ziekte vaak voor dat u adhoc zorgpersoneel nodig heeft. Zetin maakt gebruik van het juiste platform om snel en direct zorgprofessionals in te zetten. Al onze zorgprofessionals zijn gekwalificeerd en beschikken over de juiste diploma’s. Zetin zorgt ervoor dat u zorgeloos, snel en direct zorgprofessionals kunt inzetten.

Uitzenden

Heeft u tijdelijk personeel nodig? Zetin heeft de ideale oplossing wanneer u tijdelijke werkzaamheden heeft. Door samen te kijken naar welke zorgpersoneel u op zoek bent, maakt Zetin de juiste match! Via ons platform kunt u met een druk op de knop gebruik maken van onze zorgprofessionals binnen uw regio.

Detachering

Een gezond team begint bij het juiste personeel op de juiste plek. Zetin zoekt gericht personeel voor zorgorganisaties. Op deze manier kan de zorgorganisatie en de medewerker op een laagdrempelige manier kennis met elkaar maken. Als er een match is tussen beide partijen, dan is jullie zorgmedewerker gevonden.

1.

Ik zoek professionals

Zetin bemiddelt tussen zorgprofessionals (ZZP) en zorginstellingen. Wij werken met gekwalificeerde professionals die we snel kunnen plaatsen binnen uw team.

2.

Ik zoek opdrachten

Zetin is het bemiddelingsbureau dat luistert naar uw wensen. Wij beschikken over diverse opdrachten waardoor u meerdere keuzes hebt waar u ingezet kunt worden.